Immunobiotics Premium -  za dvojno nadgradnjo imunosti
Datum objave Sobota, 30 Julij 2022

Immunobiotics Premium -  za dvojno nadgradnjo imunosti

Imunobiotiki podpirajo zdravje tako, da aktivirajo črevesno imunost in tako spodbujajo vejo imunskega sistema, ki se bori proti okužbam, bakterijam in virusom. Če govorimo o prehranskem dopolnilu, ki bo prispevalo k ureditvi vaše prebave, krepitvi imunosti in izboljšanju črevesne flore, potem je to zagotovo Immunobiotics Complex - Kompleks Lactobacillus, Bifidobacterium in Streptococcus. Poleg tega to prehransko dopolnilo preprečuje nastanek prebavnih motenj, z drugimi besedami, podpira redno in zdravo prebavo ter pomaga pri napenjanju in zaprtju.

Lactobacillus je vrsta mlečnokislinskih bakterij, ki jih najdemo v različnih fermentiranih živilih, kot so kislo zelje, kisle kumarice in jogurt, vendar je tudi priljubljena sestavina energijskih pijač. Različica te zdrave bakterije krepi imunsko aktivnost ter ima antialergijske in protivirusne učinke, predvsem s povečanjem proizvodnje Th1. Poleg tega lahko "Dobre" bakterije, kot je Lactobacillus, pomagajo telesu razgraditi hrano, absorbirati hranila in se boriti proti "slabim" organizmom, ki bi lahko povzročili bolezen.

Lactobacillus se najpogosteje uporablja za reševanje problema diareje, vključno z infektivna diareja in diareja pri osebah, ki jemljejo antibiotike. Uporablja se tudi za splošne težave s sindromom razdražljivega črevesja ali sindromom iritabilnega kolona (SRČ), kolike pri dojenčkih in številna druga stanja, ki vključujejo želodec in črevesje.

Bifidobacterium je znano ime, če preberete sestavo probiotikov. Razgradijo večino prehranskih vlaknin v tvoji prehrani in jih spremenijo v dobre snovi, kot so vitamini in kratkoverižne maščobne kisline, ki so pomembne za zdravje.

Medtem ko Bifidobacterium prispeva k prebavnim težavam, kot so plini, krči in diareja, lahko neuravnotežen ekosistem prispeva k kroničnemu vnetju črevesne sluznice nizke stopnje, ki je povezano s številnimi boleznimi zunaj črevesja.

Streptococcus je druga vrsta probiotika, ti "dobrih" bakterij, ki ustvarjajo mlečno kislino in pomagajo razgraditi hrano, absorbirati hranila in se boriti proti "slabim" organizmom, ki lahko povzročijo bolezni. Ta dobra bakterija se običajno uporablja za boj proti driski, zaprtju, krčem in mnogim drugim črevesnim in želodčnim obolenjem.

Tvoja Kalček ekipa

Sorodni izdelki
-50%
Immunobiotics Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez glutena
25,00 12,50 

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU