Zakaj kombinacija Selen + Vitamini ACE?
Datum objave Torek, 30 Avgust 2022

Zakaj kombinacija Selen + Vitamini ACE?

Selen je eden od sedmih bistvenih mineralov ki so pomembni za normalno delovanje vašega telesa.

Najdemo ga v sledovih, kar pomeni da ga ne potrebujemo veliko za dobrobit našemu telesu. Ta mineral prispeva h kognitivnim funkcijam, metabolizmu, in celo plodnosti, najdemo ga lahko v številni hrani, od brazilskih orehov do jajčk.

Prav tako, pa ima zelo pomembno vlogo v ohranjevanju normalnega imunskega sistema. Ena od najbolj pomembnih prednosti selena je ta, da njegov zadosten vnos prispeva k zaščiti ščitnice. Tole je res zelo velika prednost ker nam ščitnica pomaga v ustvarjanju hormonov, ki uravnavajo metabolizem tvojega telesa, največ selena pa se nahaja v tkivu ščitnice, celo več kot v katerem koli drugem človeškem organu! 
Ko pomislite da so to vse prednosti, se res motite!

Na vrsti soo.. lasje in nohti! Sprašuješ se kako? Selen podpira uravnavanje joda ki je prav tako potreben za delovanje ščitnice, ščitnica pa ima veliko odgovornost za rast las in nohtov!
Da bi vse skupaj še malo popestrili z prednostmi, in ti zagotovili primerno porabo prebogate kombinacije vitaminov in mineralov, v to predobro dopolnilo smo dodali še tri močna vitamina - vitamin A, vitamin C in vitamin E!


Vitamin A prispeva k ohranjevanju normalne kože in normalnemu delovanju imunskega sistema, normalni presnovi železa ter ohranjanju normalnih sluznic in normalnega vida.

Vitamin C pa skrbi o normalnem delovanju imunskega sistem med in po intenzivni telesni aktivnosti, normalni tvorbi kolagena, za normalno delovanje krvnih žil, hrustanca, dlesni, kože in zob, normalen metabolizem pridelovanja energije in delovanje živčnega sistema, normalno psihološko delovanje in delovanje imunskega sistema, ščiti celice pred oksidativnim stresom, zmanjšuje utrujenost in izčrpanost, regenerira reducirano obliko vitamina E ter povečuje absorpcijo železa.

In za konec, nič manj pomemben Vitamin E ki prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Ta vitamin je poln esencijalnih spojin, pomaga ščititi celice pred poškodbami prostih radikalov, z drugimi besedami, deluje kot stražar zdravih celic.


Dopolnilo hrani, Selen + Vitamini ACE Premium ti pomaga da povečaš vnos teh bogatih hranil, z katerim boste zlahka podprli svoje telo, da bo občutilo  vse te koristi,  ki si jih zasluži!

Tvoja Kalček ekipa

Sorodni izdelki
-50%
Selen 200mcg + Vitamin ACE Premium 60tbl BioLife
Brez mlekaBrez jajcBrez glutena
19,00 9,50 

Klub zvestih kupcev

S prijavo v klubu zvestih kupcev dobiš stalen popust od 6% do 12%, ki velja večno!

PRIDRUŽI SE KLUBU